Om oss

Christian och Nicco har varit ett radarpar ända sedan de var små knuttar. Inte bara delar de släktskap (kusiner) utan har även ett brinnande intresse för allt som rullar och då helst på två hjul.

Sedan den dagen när Christian för första gången klev upp på sin trialcykel så var han fast. Då var han bara 6 år gammal. Nu över 30 år senare är han fortfarande aktiv Trialförare och hoppar upp på hojen varje chans han får. I och för sig är det inte alltid Trialen han grenslar, utan han tar gärna en tur på någon av sina andra bågar när han får chansen. Det enda som har förändrats sedan de yngre åren är att det långa svallande håret inte längre fladdrar bakom hjälmen när han susar förbi.

Nicco i sin tur var inte sen att ta efter Christians intresse. Som 15-åring köpte han mopeder och gjorde i ordning dem bara för att sälja dem vidare. Snart hade han köpt ännu en som han fixade. På det viset kunde han hela tiden byta upp sig till en något läckrare och finare moppe. Idag handlar det mesta för Nicco om motorcyklar, men det finns fortfarande en passion kvar för doften av tvåtaktsrök från en häftig moped. I dagsläget har Nicco ett 15-tal motorcyklar och mopeder. Alla med sitt eget användningområde. En för att glida iväg och köpa glass, en annan för att ta sig ut i svampskogen med. Man kan aldrig ha för många enligt Nicco.

Tillsammans har de varje år plockat fram sina VFR 1200 för att åka iväg på motorcykelsemester ner genom Europa. Då helst till något av årets motoGP race för att njuta av motorcykelkörning på absolut högsta nivå. Då är det minimalt med packning som gäller. Att köra med packväskor är nämligen inget alternativ för dessa två bikers.

Motocicleta är också någonting de har startat tillsammans. En tjänst som gör det flexibelt, snabbt och enkelt att både sälja och köpa sin motorcykel eller moped online. Något som de båda tyckte saknas. För som Christian och Nicco säger; en motorcykel ska inte stå i ett garage och damma utan ska ut och rulla på vägarna. Det är vad de är byggda för, och det är där de är som vackrast!